superior

abajo

Turisme de Barcelona

10 milions de turistes pel Tricentenari del 1714

El 2014 es complirà el 300 aniversari dels fets de l’11 de setembre de 1714. Les previsions apunten que arribaran a la ciutat uns 10 milions de turistes que tindran l’oportunitat de gaudir dels actes que s’hi celebrin amb motiu d’aquesta commemoració.

En el marc de l’últim “Esmorzar amb Turisme de Barcelona”, el periodista i comissari d’aquesta celebració, Toni Soler, va presentar davant professionals del sector turístic català el programa d’actes del Tricentenari BCN. Soler va destacar que aquesta celebració “ha de ser un atractiu més en la visita dels turistes a la capital catalana i per això treballem també perquè tingui una projecció internacional”.

El periodista va explicar que l’objectiu principal és “mostrar la millor cara de Barcelona en tots els sentits possibles perquè visitar la ciutat l’any que ve sigui una experiència que valgui la pena. Volem que aquesta commemoració no només ens acosti a uns fets cabdals de la nostra història, sinó que ens faci gaudir de la ciutat, del seu potencial i de la seva creativitat”.

La inauguració del Born Centre Cultural, una recreació històrica al Parc de la Ciutadella durant les festes de la Mercè, l’exposició d’arquitectura efímera BCN Reset són alguns dels aspectes que ha destacat Soler en la seva intervenció.

El proper 9 de setembre, L’Auca del Born serà l’espectacle que donarà el tret de sortida a tot un any de celebracions que, sota el lema “Viure lliure”, contempla més de 80 activitats entre exposicions, debats, seminaris, publicacions, itineraris i propostes artístiques.

[HOME]

Back to top button