superior

abajo

Càmpings

Pluja de premis per als càmpings catalans

Un any més, els càmpings catalans acaparen reconeixements internacionals. En el marc de les fires d’Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya), tres càmpings de la Costa Brava han rebut les màximes distincions per part de diferents clubs d’automobilistes, associacions i clubs de campistes.

Els premis de l’associació campista Alan Rogers, lliurats durant la fira holandesa, han distingit el Càmping Internacional de Calonge com el “Millor Càmping 4 Estacions”, i Las Dunas de Sant Pere Pescador com a “Millor Càmping per a Famílies”.

En la mateixa fira, l’ANWB holandesa -l’organització d’informació turística més gran d’Europa amb gairebé 4 milions de membres dels quals 1,7 milions són campistes– va designar finalista l’Internacional de Calonge com a millor càmping de l’any en la categoria de càmping familiar.

Per la seva banda, el Càmping La Ballena Alegre II de Sant Pere Pescador va ser premiat per l’ADAC com un dels millors càmpings europeus de 2011 en el marc de la fira CMT 2011 d’Stuttgart, dedicada al caravàning, l’automobilisme i el turisme. Només 79 dels 5.500 càmpings que hi ha a Europa tenen aquesta distinció.

Els càmpings catalans consoliden el seu lideratge a Europa pel que fa a la qualitat de les instal•lacions, els serveis de primera categoria i l’atenció personalitzada. A més d’aquests guardons, altres establiments catalans han rebut distincions, entre ells, el Cala Llevadó de Tossa de Mar, el Tamarit Park, de Tarragona, i Las Palmeras i L’àmfora, tots dos de Sant Pere Pescador.

Back to top button