superior

Mercats

Thomson, First Choice i Cosmos tornen a Egipte

Thomson, First Choice i Cosmos reprendran els programes de viatge a Luxor després d’estabilitzar-se la situació en el país. Els operadors estan auditant els seus hotels en la destinació, determinant el grau de seguretat i d’estàndards de qualitat. Segueixen les indicacions del Foreign Office britànic que ha relaxat els seus consells de viatge a Luxor o Sharm el Sheikh encara que desaconsellarien les ciutats del Caire i Alexandria.

Els turoperadors afirmen que "la seguretat dels nostres clients i personal en el país segueix sent la nostra principal prioritat. Egipte és una destinació turística molt popular entre els nostres clients i com el departament d’Afers Exteriors britànic ha canviat la seva percepció sobre Luxor, i és segur, els nostres clients ara podran gaudir de les vacances que han reservat i pagat". Els operadors suspendrien les excursions al Caire, Alexandria i Suez. Confirmen que “la situació en les zones turístiques de Sharm el Sheikh, Hurghada, Taba, i Marsa Alam segueix sent de seguretat i està funcionant amb normalitat”.

Cosmos també podria reintroduir Tunísia

A més de Luxor a Egipte, Cosmos també té previst enviar els clients a Tunísia novament. L’operador podria reprendre vols des de Gatwick i Manchester a Monastir a Tunísia aquest mes de març. La companyia també ha decidit participar en un viatge de familiarització de l’Oficina de Turisme de tunisiana.

El director comercial de Cosmos, Phil Boggon, declara que “òbviament posarem preus més competitius i ofertes per estimular la demanda. Esperem tornar als nivells anteriors el més aviat possible”. Exemple d’alguns preus marcats per Cosmos són: 7 nits tot inclòs a Tunísia a l’Hotel Donar Khayam £ 169; o 7 nits a Luxor a l’Hotel Gaddis per menys de £ 295.

Back to top button