superior

Turismo Navarra

Els catalans són el 15% dels turistes que visiten Navarra

"Sant Fermín és la primera marca, per davant de Pamplona i Navarra". Carmen Oroz, directora de Màrqueting i Productes turístics de Navarra explica cuales són les icones de la Comunitat Foral i la vinculació amb el turista procedent de Catalunya.

“Per al turista català visitar Navarra els resulta més econòmic que altres destinacions, és un slow tourism”, declara Oroz en aquesta entrevista a Comunicatur. Després de Sant Fermín, el camí de Sant Jaume és la segona icona turística de Navarra. La gastronomia és un altre dels punts forts de la Comunitat, segons la directora de màrqueting.

 

Millor ample de banda per aquest video

Navarra va ser pionera en turisme rural i ara està en un procés d’innovació. L’oferta rural és molt apreciada pel client català i Oroz la considera una oferta competitiva que s’està adaptant.

Navarra vol aprofitar la porta d’entrada de turisme estranger que suposa Catalunya per derivar turistes russos i xinesos cap a la seva destinació. “Volem oferir als turistes de Xina i Rússia circuits per Espanya i oferir-los noves alternatives de viatge”, afirma.

[HOME]

Back to top button