Estudis

Quins són els professionals més influents en el turisme?

Han publicat el llistat dels 150 persones que tenen més rellevància per la seva capacitat d’influir en el sector turístic a Espanya

L’empresa “SERGESTUR, Servicios de Gestión Turística” -especialitzada en el reposicionament d’actius turístics- va donar a conèixer el llistat amb els “150 professionals més influents del sector turístic a Espanya”. Després de la sorpresa de la primera aparició, l’any 2020, la marca “150+” es consolida en aquesta tercera edició, constituint una guia-referent del “Qui és Qui” del sector turístic espanyol, a partir de destacats professionals.

En aquesta edició s’ha fet una clara aposta per proveir i preveure el futur lideratge del sector, incloent-t’hi més dones i més professionals experimentats de menys de quaranta anys. No obstant, el recorregut professional, la reputació sectorial, els fets reconeguts i la comunicació aportada segueixen essent els pilars sobre els que es construeix, any rere any, una relació de coneixement que hauria de servir per a confirmar l’enorme know-how del sector turístic i la fortalesa sobre la que es basa llur expansió futura, tant pel que fa a la gestió empresarial com a la de destinacions turístiques.

D’altra banda, cal destacar també que, per tercer any consecutiu, el director institucional de Comunicatur i consultor especialitzat en estratègia turística i gestió de destinacions, Jordi Blanch Capellades, forma part del conjunt de personalitats escollides com un dels “150 professionals més influents” del sector turístic d’Espanya.

Articles relacionats

Back to top button