superior

Estudis

Quins són els professionals més influents en el turisme?

Han publicat el llistat dels 150 persones que tenen més rellevància per la seva capacitat d’influir en el sector turístic a Espanya

L’empresa “SERGESTUR, Servicios de Gestión Turística” -especialitzada en el reposicionament d’actius turístics- va donar a conèixer el llistat amb els “150 professionals més influents del sector turístic a Espanya”. Després de la sorpresa de la primera aparició, l’any 2020, la marca “150+” es consolida en aquesta tercera edició, constituint una guia-referent del “Qui és Qui” del sector turístic espanyol, a partir de destacats professionals.

En aquesta edició s’ha fet una clara aposta per proveir i preveure el futur lideratge del sector, incloent-t’hi més dones i més professionals experimentats de menys de quaranta anys. No obstant, el recorregut professional, la reputació sectorial, els fets reconeguts i la comunicació aportada segueixen essent els pilars sobre els que es construeix, any rere any, una relació de coneixement que hauria de servir per a confirmar l’enorme know-how del sector turístic i la fortalesa sobre la que es basa llur expansió futura, tant pel que fa a la gestió empresarial com a la de destinacions turístiques.

D’altra banda, cal destacar també que, per tercer any consecutiu, el director institucional de Comunicatur i consultor especialitzat en estratègia turística i gestió de destinacions, Jordi Blanch Capellades, forma part del conjunt de personalitats escollides com un dels “150 professionals més influents” del sector turístic d’Espanya.

Articles relacionats

Back to top button