superior

abajo

Empreses

PortAventura World canvia la seva estratègia hotelera

Incorpora a la cartera d'allotjaments un establiment situat fora del complex

El resort PortAventura World gestionarà l’Hotel Atenea Aventura, ubicat a Vila-seca. Amb la compra d’aquest hotel amplia la seva oferta d’allotjaments vinculats al parc temàtic, encara que aquesta vegada fora del perímetre del complex.

Aquesta operació de creixement de l’oferta més enllà del perímetre del parc suposa un nou model de gestió hotelera del resort. Segons ha informat PortAventura, “aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia d’innovació i diversificació i serà la primera d’una sèrie d’operacions selectives que projecta la companyia en altres hotels de la zona, impulsant el seu creixement de forma inorgànica”.

L’Hotel Atenea Aventura, de quatre estrelles, és a menys de dos quilòmetres del resort. És la primera vegada i, pel que sembla, no serà l’única, que gestionarà i administrarà l’operativa d’un allotjament extern. La decisió es fruit de l’estratègia de creixement i de diversificació de la companyia per als propers anys.

La cartera de PortAventura World compta amb hotels en gestió o lloguer que sumen prop de 2.500 habitacions. El nou establiment adquirit compta amb 94 habitacions i apartaments.

Articles relacionats

Back to top button