superior

abajo

Fires i Congressos

“L’evolució del model turístic: una oportunitat per Espanya”, tema del Summit del Shopping & Quality Tourism

L’institut especialitzat en el turisme de compres organitza un nou certamen que en aquesta ocasió serà virtual. La cita és per als dies 21 i 22 d’octubre i la inscripció és gratuïta. La cimera se centra en l’esforç per a mantenir el lideratge turístic que ostenta Espanya en el nou mercat. Per això es posarà sobre la taula l’anàlisi macroeconòmic i la transformació del model turístic europeu per la Covid-19, amb l’objectiu de tornar a posicionar Espanya en el mercat internacional.

Encara que intervindran destacats personatges del món empresarial, econòmic, turístic i polític de l’Estat, destaca la taula rodona sobre les grans ciutats espanyoles, que tindrà lloc el dimecres 21 d’octubre a les 12.45 i on es comptarà amb la presència de:

 • Madrid: Almudena Maíllo, Regidora i Titular de l’Àrea Delegada de Turisme de l’Ajuntament de Madrid.
  Barcelona: Marian Muro, Directora General de Turisme de Barcelona.
  Sevilla: Antonio Jiménez, Gerent de Congressos i Turisme de Sevilla.
  Bilbao: Kepa Olabarrieta, Director del Bilbao Convention Bureau.
  Màlaga: Francisco Quereda, Director del Màlaga Convention Bureau.
  València: Antonio Bernabé, Director Gerent de la Fundació Visit Valencia.

Aquest Summit és el desè que organitza el Shopping & Quality Tourism (veure Comunicatur), i arriba en format virtual pocs mesos després del que ells mateixos van assenyalar com el Primer Summit Virtual BCN 2020 celebrat el 17 i 18 de juny d’aquest any sota el títol “El turisme en l’era post Coronavirus”.

Cal recordar que en el 2019 van apostar per celebrar el Summit per primer cop a Barcelona, llavors, naturalment, en format presencial i es va dedicar al “Turisme de Qualitat vs Massificació turística”.

Vull inscriure’m

Articles relacionats

Back to top button