superior

DestinacionsFires i Congressos

Turisme de Barcelona presenta un Blackfriday per comprar productes turístics en 4 dies i amb validesa d’un any per reactivar el sector

Per primer cop Turisme de Barcelona ha decidit afegir-se a la campanya del Blackfriday. Ho fa amb l’objectiu que la proposta serveixi per donar suport a diferents establiments del sector turístic, promovent la oferta de Barcelona i el seu entorn i amb la finalitat de reactivar el sector. Així s’ofereixen tot un seguit de propostes en cultura, comerç, hotels i fins i tot vols de la companyia Vueling.

Del 27 al 30 de novembre es podran comprar fins a 150 propostes a preus molt atractius per gaudir de la destinació Barcelona. La majoria de les ofertes tindran validesa fins a l’octubre de 2021, amb l’excepció del comerç i la restauració.

Entre les propostes destacades trobem:

  • 2×1 en entrades a equipaments culturals i activitats de lleure.
    Per exemple el passaport ARTICKET, que permet gaudir de sis museus d’art de Barcelona, costarà 17,5 euros i serà vàlid durant 12 mesos.
  • 30% en hotels i apartaments turístics.
  • 20% en restaurants.
  • 30% en botigues i comerços.
  • 25% en vols de la companyia Vueling. L’acord amb la línia aèria es per volar a Barcelona des de qualsevol lloc amb el 25% de descompte i amb validesa fins a l’octubre de 2021.
  • 50% a l’Entorn de Barcelona: en col·laboració amb la Diputació de Barcelona també hi ha ofertes per anar a Pirineus Barcelona o fer una escapada al Penedès per passejar entre vinyes, ambdues a meitat de preu.

S’ha de comprar al web www.barcelonablackfriday.com

Turisme de Barcelona també ha engegat una campanya per donar a conèixer la iniciativa. Sota el hashtag #BarcelonaBlackfriday diversos mitjans digitals i xarxes socials enllaçaran amb el web Barcelona Blackfriday que s’ha creat específicament.  Aquest web és la plataforma des d’on es podran comprar tots els productes, experiències i propostes de la campanya.

Encara que les compres només poden fer-se del 27 al 30 de novembre, el web ja mostra les diferents ofertes, el que ha de facilitar després la compra, perquè hi ha uns quants dies per mirar i triar les opcions desitjades.
Al mateix temps, des del web oficial de Turisme de Barcelona, VisitBarcelona ja s’anuncia la promoció.

A més a més es farà un sorteig per a un cap de setmana que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, dos àpats i dues activitats culturals o d’oci. L’estada podrà gaudir-se des del 15 de desembre de 2020 fins al 31 de desembre de 2021.

S’esperen més de 30.000 visites a la plataforma i que la desitjada reactivació turística amb els consumidors de proximitat, als quals va dirigida principalment la campanya, sigui una realitat.

Articles relacionats

Back to top button