superior

abajo

Hotels

“Art is Life”, una iniciativa solidària de l’hotel Le Méridien per donar suport a UNICEF

Le Méridien Hotels & Resorts s’ha incorporat a l’acord subscrit temps enrere entre la seva companyia matriu Starwood Hotels & Resorts i UNICEF amb la presentació de la campanya “Art is Life”, inclosa en el programa “Check out for children”, que proposa als hostes dels seus hotels donar suport a les accions de prevenció de la sida d’UNICEF a l’Àfrica amb l’aportació d’un euro (o un dòlar segons els països) en el moment de pagar la factura.

“Art is Life” permet donar suport als projectes destinats a conscienciar els joves sobre la necessitat de prevenir el contagi de la sida, mitjançant el teatre, la música i altres activitats creatives. També recolza les xarxes de mitjans de comunicació “child-to-child”, que fan participar activament els nens de l’Àfrica en programes infantils de ràdio i televisió.

En el moment de fer el “check-out”, els recepcionistes de Le Méridien informen els clients de la possibilitat de donar suport a les activitats d’UNICEF amb el pagament d’un euro. Des que Starwood i UNICEF van posar en marxa el programa “Check out for children” l’any 1995, s’han recaptat més de 21 milions de dòlars a tot el món gràcies a aquestes donacions dels hostes dels hotels de la cadena.

A Catalunya, Le Méridien disposa actualment de dos hotels: Le Méridien Barcelona, situat a la Rambla, i Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, a la localitat d’El Vendrell . Més informació www.lemeridien.com i www.unicef.es /A. Valls

Back to top button