superior

Empreses

Coca-cola llença una app per vendre oci i restauració

Whatsred és l’aplicació mòbil impulsada per Coca-cola que connecta de forma directa als usuaris amb negocis d’hostaleria i d’oci. En poc més de tres mesos s’hi han registrat més de 6.000 establiments.

El projecte mòbil preparat per IOS i Android mostra propostes situades al voltant de l’usuari com bars, cinemes, concerts, restaurants de menú o de luxe o exposicions d’art. Els impulsors de Whatsred destaquen la facilitat per part de les empreses per publicar les seves ofertes. No té cap cost i es pengen de forma lliure. A més les empreses poden anar ajustant les seves promocions a temps real.

Segons els desenvolupadors el públic objectiu d’aquesta aplicació va dels 14 anys en endavant. Whatsred compta amb la possibilitat de que els usuaris es facin seguidors o fans d’alguns dels establiments per rebre propostes concretes de forma permanent.

D’acord amb la filosofia 2.0 aquesta app permet deixar comentaris dels usuaris perquè avaluïn l’establiment. Whatsred utilitza sistemes de geolocalització i ofereix propostes personalitzades adaptant-se a  la seva economia i gustos. Des del mes de juny l’aplicació està en procés de prova, amb aquests 6.000 establiments inscrits, i ara passarà a la versió definitiva.

Articles relacionats

Back to top button