superior

Destinacions

La primera Swim Lloret de Mar, aquest 25 de setembre

El proper 25 de setembre tindrà lloc la primera Swim Lloret, una travessa en aigües obertes de 5.800 metres de distància que segueix per mar les platges de la localitat. Està organitzada per l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’empresa Tuna Race Balfegó, especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius a l’aire lliure.

El participants sortiran des de la platja de Canyelles a les 9 h del matí paral·lelament a la sortida de la tradicional Marxa de les Platges organitzada per l’entitat Xino-Xano, que enguany arriba a la seva 36a edició. Els participants en la travessa tindran per davant un recorregut marítim de gairebé sis quilòmetres fins a arribar a la platja de Santa Cristina després de passar per la platja de Lloret, la platja de Fenals i cala Boadella. A Santa Cristina, els nedadors s’uniran als participants de la Marxa, que hauran fet el mateix recorregut seguint el camí de ronda, i podran participar en la tradicional sardinada del Xino-Xano.

Les inscripcions a la prova tenen un cost de 45 € i ja es poden fer a través del web www.tunaracebalfego.com. Les entitats esportives de Lloret relacionades amb la natació comptaran amb dues inscripcions gratuïtes per als seus membres i un descompte del 50% en la resta d’inscripcions.

Dins els actes previstos, el divendres 23 de setembre a les 18 h la nedadora olímpica Erika Villaécija impartirà a la piscina municipal de Lloret una classe d’exhibició de natació oberta a adults i nens majors de 10 anys, que consistirà en una sessió d’exercicis tècnics i formes jugades orientats als diferents estils de natació i a la natació en aigües obertes. En acabar la presentació, els participants tindran la possibilitat de parlar amb la nedadora i fer-li preguntes.

Aquesta activitat tindrà un cost solidari de 2 €, que s’entregaran a la ONG Proactiva Open Arms, dedicada al rescat de persones al mar.

En paraules del regidor d’Esports, Joan Bernat: “Amb aquesta activitat volem donar visibilitat als esports a l’aire lliure que es poden practicar a Lloret com la natació en aigües obertes. Actualment disposem de dues vies braves, que van des de la platja de Lloret a la de Fenals i de Fenals a Santa Cristina, on es pot practicar la natació de manera segura envoltat d’un paisatge meravellós.” / Notcia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button