superior

Estudis-antics

Una temporada d’estiu similar al 2012

L’ocupació turística dels mesos de juliol i agost ha estat semblant als del 2012 però el descens de la capacitat de consum dels turistes s’ha notat.

Els mercats emissors tradicionals de l’estranger s’han mantingut en nivells de l’any anterior. L’alemany s’ha recuperat i l’increment de turistes russos ha estat significatiu. El mercat domèstic, com ja va informar Comunicatur, ha patit un descens bastant acusat.

Les estades s’han escurçat, especialment en el turisme rural, el que ha significat un descens de l’ocupació en aquesta tipologia d’allotjament. Els càmpings han tancat una campanya desigual depenent de la dependència que han tingut del mercat català i espanyol.

Els apartaments turístics han tingut ocupacions del 90% per al conjunt de Catalunya. Només les zones d’interior han registrat uns resultats negatius en ocupació respecte l’any anterior.

Les despeses complementàries dels turistes han baixat. El consum de serveis accessoris s’ha ressentit molt i el sector no ha pogut ingressar el que és habitual.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button