Hotels

Els hotels, aparadors dels vins catalans

Del 16 al 22 de setembre, 21 hotels de luxe bercelonins participaran en “Hotels amb DO”, una iniciativa del Gremi d’Hotels de Barcelona i de l’Incavi per divulgar el vi de les D.O. catalanes en els espais singulars que ofereixen els establiments hotelers.

Serà la segona edició d’una activitat que, segons el president del Gremi, Jordi Clos, també té com a objectius, “apropar els hotels als ciutadans i consolidar-se en el calendari d’activitats de Barcelona”. Enguany, com a novetat, se sumen a l’agenda dues sessions de tast que se celebraran íntegrament en anglès.

Els hotels que hi participen s’han doblat i ja són més de 20: Àbac, Arts, Claris, Gran Hotel La Florida, DO: Plaça Reial, Majestic, Mandarin Oriental, Mercer, Le Méridien, Melia Barcelona, Ohla, Omm, Alexandra, Barceló Raval, España, Gran Hotel Torre Catalunya, Hilton Barcelona, Fira Palace, 1898, Murmuri i Neri.

En el marc d’aquesta proposta, la directora general de Turisme, Marian Muro, ha presentat un catàleg amb propostes exclusives d’enoturisme que, de moment, es troba a disposició dels turistes que s’allotgin en 4 hotels de luxe de la capital catalana. Muro ha explicat que “es tracta d’una prova pilot per donar continuïtat al nostre projecte d’enoturisme, posat en marxa per posicionar Catalunya a escala internacional com a destinació referent en enoturisme”.

[HOME]

Back to top button