superior

Transport

Singapore tanca la ruta Barcelona-Sao Paulo per ser poc rendible

L’aerolínia Singapore Airlines ha anunciat que suspèn els vols entre Barcelona i Sao Paulo a partir d’octubre en no cobrir les expectatives de negoci que esperaven. La ruta es va inaugurar el març de 2011

La connexió no ha estat rendible i decideixen eliminar-la de la programació. El trànsit ha estat estable en els últims anys però en una quantitat insuficient. Sí que mantindran els cinc vols setmanals entre Barcelona i Singapur que van iniciar el 2006.

La insostenibilitat econòmica de l’enllaç amb Brasil s’ha mantingut en el temps. Es tractava d’una aposta estratègica de la companyia asiàtica amb el mercat sud-americà. Aquesta era la seva única connexió i l’aeroport del Prat li servia de pont entre Àsia i el Con Sud.

La viabilitat es posava encara més en qüestió amb l’entrada en competència l’any passat de Latam Airlines. Amb cinc vols setmanals opera també aquesta ruta des de Barcelona. No hi ha mercat per a tanta oferta.

Però alhora que Singapore Airlines anuncia el tancament amb Sud-amèrica avisa que la companyia augmenta les seves operacions amb els Estats Units. En aquest cas inicia vols sense escales entre Singapur i San Francisco i amplia freqüència amb Los Angeles.

Articles relacionats

Back to top button