Destinacions

Bollywood dispara els turistes indis a la Costa Brava i Barcelona

Una pel·lícula protagonitzada pels les principals estrelles de cinema de Bollywood ambientada a la Costa Brava i a Barcelona ha fet créixer el turisme indi en aquestes destinacions.

El film no és nou, es va rodar ara fa 7 anys, però ha estat tot un èxit batent rècords de taquilla. Gràcies a la pel·lícula s’han incrementat les visites de turistes d’aquell país als diferents llocs de l’Estat on transcorre la trama, especialment a la costa gironina i a la capital catalana.

Turespaña va col·laborar en la producció on apareixen icones vinculades a Espanya com els sanfermins i el flamenc. La trama la formen tres amics que viatgen per la península. Com a curiositat el film, que porta per títol ‘Només es viu una vegada’ compta amb una protagonista barcelonina, l’actriu Ariadna Cabrol que fa de guia turística dels tres protagonistes indis.

Tot l’èxit de la pel·lícula la destinació continua sent una mica desconeguda a l’Índia. Les estadístiques de 2017 diuen que España només va tramitar 48.894 visats a turistes indis però la xifra d’arribades podria situar-se en 140.000. Les previsions pels propers quatre o cinc anys indiquen que es podria duplicar aquesta xifra.

Articles relacionats

Back to top button