superior

Fires i Congressos

Primers fruits del Lloret Convention Bureau

Els empresaris de Lloret de Mar sembla que aposten pel turisme de reunions. El pla d’accions del Lloret Convention Bureau compta aquest 2010 amb un pressupost de 132.630€, 60.000€ aportats per Lloret Turisme i la resta pel sector privat (60.000€ de l’associació de Lloret Congressos i Convencions i els 12.630€ restants de les quotes que aporten els membres adherits).

Aquesta entitat público-privada que promociona Lloret de Mar com a destinació de congressos, reunions i incentius celebra el seu primer any de funcionament, en què s’han establert els mecanismes de funcionament intern, s’han dut a terme presentacions sectorials, s’han creat les eines de treball (web, guia professional, dvd, pack del congresista, marxandatge, estudis) i s’ha iniciat l’estratègia de comercialització (fires, fam trips…).

Per aquest any, els responsables del Lloret Convention Bureau, que ja compta amb 50 membres, prioritzen la captació de mercat de proximitat com ara Barcelona i Madrid i, a nivell internacional, el mercat francès i rus.

Com a novetats destacades, l’entitat ha presentat la nova guia d’incentius amb totes les propostes que Lloret ofereix en aquest segment de mercat i patrocina la 14ena MITM Euromed, Meetings and Incentive Travel Market, que tindrà lloc al Palau de Congressos Olympic de Lloret del 9 a l’11 de juny.

Back to top button