superior

TT.OO. AA.VV.

Les agències no poden retornar l’import dels bitllets no volats amb Spanair

L’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) insta als administradors concursals d’Spanair que permetin el reemborsament als clients de l’import dels bitllets pagats, però corresponents a vols que no s’han efectuat. L’administrador concursal ha sol•licitat a les agències que ingressin els imports en un compte bancari de l’aerolínia.

ACAV ha criticat que l’administrador d’Spanair ha impedit a les agències retornar l’import obligant-les a ingressar-lo en un compte destinat a la massa concursal, mesura que l’associació ha considerat "totalment desproporcionada, excessiva i injusta".

En un comunicat, l’associació catalana ha informat que les agències tenen en el seu poder les quantitats corresponents a les vendes en efectiu realitzades entre el 1 i el 28 de gener. ACAV ha indicat que, des del cessament d’operacions d’Spanair, ha mantingut diferents reunions amb els responsables de la companyia per a establir els mecanismes de reemborsament que havien d’efectuar les agències de viatges, però no van arribar a cap acord, pel que la decisió ha quedat en mans de l’administrador concursal.

L’Associació ha manifestat que considera injust pagar uns bitllets que a dia d’avui se sap amb total certesa que no seran volats pel cessament de la companyia i el seu propi incompliment./Ag EP

Back to top button