superior

Tecnologies

Google crea “Barcelona Go Mobile”

Coincidint amb la celebració del Mobile World Congress a Barcelona, Google ha posat en marxa la iniciativa “Barcelona Go Mobile”, amb què, un total de 26 punts d’interès de la ciutat (museus, hotels, restaurants…) compten amb una pàgina web específicament dissenyada per al mòbil.

El Zoo, l’Aquàrium, el Museu Picasso, la Sagrada Família, el camp del Barça i el Mercat de la Boqueria són alguns dels indrets que formen part del “Barcelona Go Mobile”. L’objectiu és que les empreses i entitats puguin desenvolupar el seu negoci a través d’aquest nou canal, arribar a un nombre major i divers d’usuaris, i poder fer un pas més en la seva internacionalització.

Els internautes, per la seva banda, podran gaudir d’una millor experiència a l’hora d’informar-se i gaudir dels seus productes i serveis. En aquest sentit, segons informen els impulsors de la iniciativa, “els turistes són un dels col•lectius que més utilitzen els smartphones ja que permet poder consultar la informació actualitzada i al moment sobre la destinació turística que s’està visitant”.

Google ha seleccionat la capital catalana per posar en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu que més punts d’interès tant a Barcelona com en d’altres ciutats s’animin a crear i posar en marxa la seva pàgina web per al mòbil. “Volem que cada vegada més empreses concebin les oportunitats que ofereix el món mòbil per al seu desenvolupament de negoci i internacionalització i que entenguin la importància que, des d’un punt de vista d’usuari, té poder accedir als continguts i gaudir dels productes i serveis des del mòbil”, ha afirmat Rikard Steiber, director de Màrqueting Global per a anuncis i mòbils de Google.

La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Back to top button