superior

abajo

Empreses

Rumbo vol part del pastís dels viatges de negocis

La primera agència de viatges online en volum de negoci d’Espanya, Rumbo, amplia la seva estratègia comercial al món dels viatges corporatius. Per a potenciar el seu nou portal Rumbo Negocis, la puntcom s’ha aliat al consorci GEBTA Espanya.

GEBTA és el principal consorci espanyol d’agències especialitzat en viatges corporatius, que concentra el 34% de la quota de mercat de viatges d’empresa a Espanya. José Rivera, director general de Rumbo, ha declarat que l’associació de Rumbo a GEBTA “respon a l’estratègia definida per l’empresa de focalitzar-nos en els viatges de negoci, amb la vocació d’ajudar a les empreses a estalviar costos en els seus viatges”.

Per la seva banda, Marcel Forns, director general de GEBTA, no dubta que “els formats de compra de les corporacions estan canviant i que el mercat presenta oportunitats per als diferents perfils d’empreses”. En aquest escenari, Forns comenta que “té tota la lògica que algunes agències puntcom hagin vist oportunitats i s’hagin fet espai en el segment dels viatges de negoci”.

GEBTA Espanya està integrada per 18 agències de viatge amb més de 815 punts de venda i amb una facturació global propera als 1.800 milions d’euros en 2008 (inclosos business i vacacional)

Back to top button