superior

Destinacions

El Bosc Animat reforça i amplia l’oferta de Catalunya en Miniatura

Catalunya en Miniatura inaugura avui el Bosc Animat, un parc aeri forestal de 14.500 m2 situat en el mateix recinte d’aquest parc de Torrelles de Llobregat, a 13 quilòmetres de Barcelona. Els seus responsables afronten aquests temps de crisi reforçant la proposta ja existent amb noves activitats i serveis amb la voluntat de diversificar el negoci i ampliar el perfil dels seus visitants.

Catalunya en Miniatura i l’ONG Dianova Internacional, són els promotors d’aquest nou espai d’oci, una proposta de diversió i aventura apta per a totes les edats, especialment indicada per a nens i joves, grups familiars i d’empreses.

Està integrat dintre d’un bosc típicament mediterrani, amb un desnivell de 30 metres des de la part més alta a l’entrada del parc, desposa de dos circuits d’iniciació i tres circuits de diferents dificultats que sumen un total de 45 reptes o activitats, entre elles, la tirolina X-trem que, amb els seus 150 metres de longitud promet emocions fortes. Cal destacar que les activitats es podran practicar en qualsevol època de l’any.

La seguretat ha preocupat als promotors des de l’inici de la construcció de les instal•lacions i han format un equip de monitors amb la titulació específica en parcs d’aventura, socorrisme i primers auxilis.

En un futur pròxim, el Bosc Animat té com objectiu convertir-se en un espai d’oci accessible per a les persones amb visibilitat nul•la o reduïda i amb altres discapacitats. Actualment s’està negociant amb diverses institucions per arribar a acords de col•laboració que permetin, a mig termini, que el parc sigui totalment accessible.

Back to top button