superior

abajo

Destinacions

El Brogit de la Vall, nou producte ecoturístic a les Muntanyes de Prades

Un itinerari de 70 km que recorre la Vall del riu Brugent, al cor de les Muntanyes de Prades, vol revitalitzar turísticament la zona. Segons els impulsors d’aquesta nova proposta es tracta “d’una de les valls més ben conservades de Catalunya i la més espectacular de les comarques del Camp de Tarragona”.

El Brogit de la Vall consta de 4 etapes que recorren tres comarques de Tarragona i que finalitzen el recorregut amb una proposta d’allotjament en refugis i albergs. Una altra novetat és la posada en marxa d’una centraleta de reserves que gestiona les inscripcions de l’itinerari amb una única trucada.

Aquest itinerari turístic és apte per a tots els públics i es pot realitzar en 3 modalitats: Trescamons, Almogàver i DeLuxe. S’ha editat una guia específica sobre la ruta on es pot trobar i aprofundir en alguns aspectes de la flora, la fauna, la història i la llegenda que engloba la vall del riu Brugent,principal afluent del riu Francolí. La guia es complementa amb un mapa excursionista actualitzat i exclusiu de l’itinerari, on es marca el seu recorregut.

Aquest nou producte turístic neix amb el suport de l’Ajuntament de Capafonts, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Direcció General de Turisme de la Generalitat.

Back to top button