superior

Ferroviari

Renfe dinamitza les vendes de passis d’InterRail

En els primers tres mesos de l’any, Renfe ha venut 1.089 passis InterRail, un 204% més que al mateix període de l’any anterior, amb una facturació de prop de 175.000 euros.

D’aquesta manera la companyia espanyola sosté els creixements experimentats als darrers exercicis en les vendes d’aquest abonament que permet desplaçar-se en tren il•limitadament bé per tot Europa o puntualment per a cadascun dels seus països.

L’any passat, per exemple, es van vendre a Espanya 17.550 passis, un 8,47% més que al 2006. Tot i això, Espanya és el cinquè país europeu en nombre de passis emesos per darrera del Regne Unit (20.036), Itàlia, Alemanya i Suïssa. Segons Eurail Group, la societat que gestiona la venda d’aquest producte turístic, d’abril a desembre de 2007 es van vendre 169.455 passis a tot Europa generant uns ingressos de 41,5 milions d’euros, un 34% més que al 2006.

Del total de vendes a nivell europeu, Espanya aporta prop de 3 milions d’euros, xifra que inclou les vendes dels passis Globals, els limitats al territori espanyol i la venda de reserves per formalitzar viatges en trens de Renfe.

InterRail disposa de diferents modalitats d’abonaments: el Global de 10 dies Flexi, que representa el 27,70% de les vendes; el Global de 22 dies seguits (20,46%); i el Global de cinc dies Flexi, (16,44%). Per països, el passi més venut és el d’Itàlia (10,79% del total), seguit a distància pel d’Espanya (2,94%) i el del Benelux (2,90%).

Per difondre el producte al mercat interior, Renfe ha realitzat una forta campanya de presentació a més de 400 agències de viatge i té previst fer el mateix en d’altres col•lectius susceptibles de ser consumidors com ara universitats, ajuntaments o punts d’informació juvenil. A més està previst dur a terme accions a través de les Oficinas Españolas de Turismo (OET) dels principals mercats emissors, per promoure el consum dels passis limitats al territori per desplaçar-se per Espanya a nivell internacional.

Back to top button