Empreses

GEBTA utilitzarà els canals 2.0 per a detectar tendències

GEBTA Espanya, l’organització de referència per als viatges d’empresa, amplia la seva estratègia corporativa de networking llançant la seva nova web que integra fins a quatre canals 2.0. L’objectiu de GEBTA és contribuir al diàleg i potenciació de les empreses i del conjunt d’aquest sector.

Aquest consorci especialitzat en els viatges corporatius cerca amb el seu nou entorn online ajudar a detectar tendències. A més inclou continguts en matèria d’estudis i informes no disponibles fins a ara. En www.gebta.es s’ofereix una àrea de coneixement que aporta “intel•ligència de mercat, propostes formatives i informació rellevant sobre el Business Travel”.

Segons GEBTA, el viatge corporatiu és la segona o tercera partida d’inversió en importància de les empreses, tant de serveis com industrials. Assegura que existeix una relació directa entre els viatges de negocis i el creixement econòmic de les empreses. Segons un estudi propi del Consorci: “Exportacions i Viatges de Negocis a Espanya 2007/2010”, per cada euro destinat a un viatge internacional per part d’una empresa corresponen, 119 euros d’exportació espanyola.

El grup d’agències de viatges d’empresa de GEBTA Espanya representen al voltant d’un 34% del mercat de viatges amb una facturació de 1.750 milions d’euros

Back to top button