superior

EmpresesFires i Congressos

Preocupats per la possible pèrdua del Mobile World Congress a Barcelona

El conseller delegat de la GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, John Hoffman, ha advertit que l’esdeveniment necessita “seguretat i estabilitat política” per poder continuar la seva activitat a Barcelona.

Davant aquest avís s’han encès les alarmes i tot i que l’edició de 2018 està garantida –se celebrarà del 26 de febrer a l’1 de març- les declaracions sonen a amenaça per al futur. GSMA ha comunicat que està “monitoritzant” la situació política a Catalunya per si tenen algun impacte sobre el Mobile.

Hoffman s’ha vist empès per les grans companyies assistents a la fira a posicionar-se amb un missatge d’inquietud al respecte de la situació. Si aquesta no empitjora, l’acord perquè el Mobile es realitzi a Barcelona arriba fins al 2023. La capital catalana i la seva àrea metropolitana reben un impacte econòmic d’uns 465 milions d’euros i genera 13.000 llocs de treball temporals gràcies a la fira.

El Mobile és un dels esdeveniments de turisme MICE més importants del planeta, cada any rep més de 100 mil visitants. L’organització valora de forma molt negativa qualsevol tipus de conflicte que pugui alterar l’esdeveniment. Les vagues de transport públic d’edicions anteriors no van agradar gens i les recents vagues i aturades generals amb bloquejos de carreteres i trens tampoc. Les principals ciutats del món s’ofereixen com a alternativa a Barcelona per acollir aquesta gran cita de la telefonia mòbil.

Articles relacionats

Back to top button