superior

Destinacions

Un centenar d’establiments de Lleida estan especialitzats en servei turístic a motoristes

Les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida disposen de 94 establiments turístics certificats amb el programa “Moturisme Ara Lleida”, que els acredita per oferir serveis expressament pensats per atendre sus necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat.

Quasi un centenar d’empreses ja han obtingut el segell distintiu que es va posar en marxa el 2015. El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre va explicar que el projecte pretén convertir la demarcació de Lleida en un referent en l’àmbit estatal per als aficionats al món de la moto.

Els establiments que aconsegueixen la certificació es comprometen a mantenir l’oferta especialitzada almenys els dos primers anys. Per a l’obtenció d’aquest segell distintiu, els responsables dels establiments certificats han hagut de superar un curs amb tallers on-line i presencials per poder adquirir els coneixements necessaris i adaptar la seva oferta a aquest tipus de clients.

Es tracta d’un projecte pioner a Espanya impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la col·laboració de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. El Patronat està duent a terme diferents accions promocionals del programa “Moturisme” participant a diferents fires i salons especialitzats en el món del motor i en trobades i competicions vinculades a les motos.

A més el Patronat ha editat un desplegable amb informació detallada sobre 10 rutes moturístiques i 2.000 quilòmetres de recorreguts per carreteres amb revolts i paisatges de gran bellesa pel Pirineu i les Terres de Lleida que abracen el conjunt de les comarques lleidatanes.

Articles relacionats

Back to top button