superior

abajo

Formació

Beques de l’ACT per formar-se a l’estranger

En un moment on l’accés al mercat laboral és complicat, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ofereix l’oportunitat de formar-se en l’àmbit de la promoció turística a través de la concessió de les seves beques anuals remunerades.

www.act.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/L’ACT ha obert la convocatòria per 9 becaris que realitzaran pràctiques durant l’any 2013 –amb possibilitat de prorrogar la beca un any més- en les següent oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya: Londres, París, Milà, Frankfurt i Brussel•les. A més, la convocatòria també contempla la incorporació d’un becari al Punt d’Informació Turística que l’ACT té a Madrid.

La concessió de les beques respon, segons l’ACT, “un doble objectiu: formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball”.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària, estar empadronat a Catalunya com a mínim, des de fa un any, i no tenir més de 30 anys. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil•la entre els 14.800 i els 22.400 euros per a l’any 2013. Les sol•licituds poden presentar-se fins el 19 de novembre de 2012 (inclòs).

Des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 136 joves.

Més informació

[HOME]

Image

Articles relacionats

Back to top button