Jornades KNOW-TOUR: E-learning i Xarxes Socials en Turisme

El Laboratori del Nou Turisme de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitza el 15 de març les segones jornades d’elearning i turisme, en aquesta edició centrades en les xarxes socials. Alguns dels aspectes sobre els que vol donar llum aquestes jornades són la incidència del canvi tecnològic en la forma de treballar i de comunicar-se entre els professionals del sector turístic i els turistes; l’aparició de nous perfils professionals relacionats amb l’ús de les xarxes socials en turisme; la creació de nous continguts en mitjans de comunicació socials sobre viatges i turisme, o el paper de l’administració pública en turisme davant de les xarxes socials.

L’objectiu serà debatre amb especialistes sobre la funció de les xarxes com una eina pel treball col•laboratiu i la gestió del coneixement tant a nivell professional com en la formació en turisme. També valorar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l’ús d’aquest tipus d’eines.

Les jornades s’estructuren al voltant d’una conferència inaugural a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social, on es presentarà una visió genèrica sobre les xarxes socials en turisme i com poden ser aprofitades en la gestió del coneixement, el màrqueting o el treball col•laboratiu.

A més s’organitzarà una taula rodona per debatre casos d’estudi professionals i acadèmics significatius al voltant d’experiències sobre l’ús de les xarxes socials en turisme. La taula comptarà amb ponents com José Antonio Donaire de la Universitat de Girona; Marta Santamaría de Segittur; Carlos Lamsfus de CicTourGUNE i Francesc Teixidó de Turisme Sant Ignasi Universitat Ramon Llull.

L’assistència a les jornades és gratuïta. Requereix una inscripció prèvia al web al Formulari d’inscripció

[HOME]

0 0 0