superior

Destinacions

Apareix una nova certificació especialitzada en turisme per a motoristes

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, ha creat un nou producte, anomenat “Moturisme Ara Lleida”, que vol promocionar el turisme vinculat als motoristes. Es tracta d’un projecte pioner a Catalunya i al conjunt de l’Estat espanyol que estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica els establiments especialitzats en turisme per a motoristes.

Fins ara una setantena d’establiments d’allotjament i d’oferta complementària de la demarcació de Lleida han obtingut la certificació “Moturisme Ara Lleida”, després d’haver superat el curs de formació i l’auditoria del seu establiment.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha lliurat aquest mes el diploma i el segell acreditatius als responsables dels allotjaments turístics, restaurants, cafeteries i museus que l’han obtingut. Reñé ha explicat que “a Lleida i a Catalunya tenim referents a nivell mundial de professionals del món del motor i això fa que hi hagi molts aficionats que practiquin lleure a l’entorn de la moto”. El president de la Diputació considera que aquest projecte “consolida i obre un camí més a l’oferta turística que s’ofereix des de les comarques de Lleida tant a nivell material com a nivell immaterial i de sentiments”.

Els aficionats a viatjar amb moto disposen a partir d’ara a Lleida de 40 establiments d’allotjament turístic i 28 més de restauració, cafeteries i museus que disposen de serveis a les seves instal•lacions pensats de manera específica per atendre les necessitats i facilitar al màxim la comoditat al turista motoritzat. 10 noves rutes especialitzades en Moturisme dirigides a un mercat català, estatal i internacional que fan de Lleida una destinació singular en aquest àmbit./Noticia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Articles relacionats

Back to top button