superior

EmpresesTransport

Quines són les millors aerolínies del món?

El rànquing anual AirHelp Score 2022, que qualifica les millors aerolínies segons l’excel·lència dels seus serveis, puntualitat i processament de reclamacions, tria en la primera posició la mateixa companyia dels darrers anys.

Qatar Airways, amb una puntuació mitjana de 8,11, és la primera, seguida per United Airlines que obté 8,07 punts i al tercer lloc és per a Qantas amb un 8,02. Per crear el rànquing, AirHelp utilitza estadístiques de vols i desenes de milers d’opinions de clients.

La primera companyia espanyola a aparèixer al rànquing és Iberia. L’aerolínia està situada al lloc 31 amb una puntuació mitjana de 7,01. Al lloc 52 i, en segon lloc, entre les nacionals, se situa Air Europa amb una puntuació de 7,01. La tercera, Vueling, apareix al número 57 amb una nota de 5,66.

Totes les companyies espanyoles suspenen en la gestió dels processos de reclamacions dels clients. Iberia rep una nota de 4,35 a la tramitació de reclamacions i Air Europa i Vueling obtenen una puntuació molt deficient, de l’1,22 i 1,59 respectivament.

El rànquing s’elabora des de l’any 2015. AirHelp és una organització d’àmbit mundial especialitzada a defensar els drets dels passatgers aeris i d’ajuda per obtenir compensacions pels vols endarrerits o cancel·lats o per les denegacions d’embarcament.

Articles relacionats

Back to top button