superior

TT.OO. AA.VV.

Agències de viatges i sindicats signen un nou conveni

L’Associació Empresarial d’Agències de Viatges Espanyoles (Aedave), la Federació Espanyola d’Associacions d’Agències de Viatges (Feaav) i els sindicats CCOO, UGT i SPV han signat un conveni col•lectiu estatal que afecta a un total de 59.223 treballadors, després de “més d’un any i mig” de negociacions.

En un comunicat conjunt, les dues principals associacions dels agents de viatges a Espanya van explicar que el nou conveni vincularà a les més de 9.000 empreses d’aquest segment.

Segons els presidents d’Aedave i Feaav, José Manuel Maciñeiras i Rafael Gallego, respectivament, l’acord arribat amb els sindicats es caracteritza per “la seva modernitat i adaptació a les noves condicions del sector”, amb especial incidència en la formació i en l’adequació dels nivells professionals.

“El conveni garanteix l’estabilitat en un sector que està vivint un període de profunds canvis i adaptacions a les noves necessitats del mercat, gràcies a la generositat de totes les parts, hem arribat a un acord satisfactori per a tots”, van indicar ambdós presidents que van agrair la “bona labor” realitzada per la taula negociadora.

El conveni té validesa des del dia 1 de gener de 2008 al 31 de desembre de 2011./Ag. EP

Back to top button