superior

abajo

Formació

CETT i Sant Pol aposten per formar professionals més competitius

Dues de les escoles universitàries de turisme de referència es preparen per afrontar un nou curs escolar adaptant els seus estudis als requeriments del nou espai europeu d’educació superior, l’anomenat Pla Bolònia.

L’EUHT Sant Pol, adscrita a la Universitat de Girona, ofereix a partir d’aquest proper curs l’oportunitat de graduar-se com a directiu d’hoteleria i restauració amb la creació del primer títol de Grau en Direcció Hotelera. Direcció d’Hotels, Direcció d’Aliments i Begudes i Direcció de Cuina són les tres especialitats que conformen la nova titulació que té una durada de quatre anys.

Pel que fa a l’EUHT CETT-UB, comença enguany la formació de Grau en Turisme que inclourà les especialitats de direcció hotelera i direcció turística. Els alumnes de tercer curs de la diplomatura que s’adaptin al Grau durant el curs 2009-2010 formaran part de la primera promoció catalana de graduats en Turisme.

En tots dos casos, els nous graus comptaran amb reconeixement a nivell europeu i han estat dissenyats amb la col•laboració de les empreses i organismes del sector turístic, tenint en compte les seves necessitats actuals i on s’exigeixen professionals qualificats, especialitzats i competents.

Articles relacionats

Back to top button