superior

TT.OO. AA.VV.

Els paquets han estat un 25% més barats que en 2008

El preu mitjà de les reserves d’aquest estiu ha estat un 25% per sota dels preus del 2008, segons Atrápalo, que també ha constatat que la durada dels viatges ha estat menor, majoritàriament per sota de les set nits.

Amb tot, Atrápalo ha incrementat en un 25% el nombre de paquets dinàmics venuts –aquells que l’usuari combina l’oferta de vol+hotel– i en un 15% les reserves de places hoteleres. Pel que fa als paquets de viatge tradicionals, empaquetats per operadors turístics i gestionats a través de l’agència en línia, durant juliol i agost Atrápalo va vendre 3.226 viatges, una xifra lleugerament superior als resultats del 2008.

Aquestes dades de creixement es van observar sobretot durant el mes d’agost, de manera que l’"última hora" va ser la més demanada aquest any. Van augmentar més les reserves l’agost que el juliol, quan l’habitual d’altres anys era el contrari, i la majoria de destinacions es van reservar amb tres setmanes d’antelació a la data de sortida.

En paquets de viatge, els destins més demanats han estat Egipte, Canàries, Mediterrània (creuers), Catalunya, Balears, Turquia, Portugal, República Dominicana i Costa Rica.

En reserves de vol+hotel, les destinacions més demanades han estat Mallorca, Menorca, Tenerife, Eivissa, Lanzarote, Roma, París i Londres, i pel que fa a les reserves d’hotel, les principals ciutats de reserves han estat Madrid, Barcelona, Lisboa, París, Roma, Granada, València, Londres i Sevilla./Ag EP

Back to top button