superior

abajo

Marítim

50 milions d’euros per a la terminal del port de Barcelona

Entre 2007 i 2009 la companyia naval Acciona Transmediterránia destinarà 50 milions d’euros per remodelar i modernitzar la seva Terminal Pública a Barcelona.

La inversió s’està destinant a dotar la infraestructura d’un nou aparcament cobert de 3 plantes així com a l’adquisició de nous equips, la finalització del tancat perimetral i la reubicació de tots els serveis de les instal•lacions actuals.

El nou aparcament, de 18.900 m2, se situa sobre l’actual i es destinarà tant per a vehicles del passatge com per a camions de càrrega. Té una capacitat per acollir 1.300 vehicles i 240 camions i estarà operatiu en la segona quinzena de setembre.

Per la terminal del port barceloní passen anualment més d’un milió de passatgers, 200.000 vehicles de passatge, i 350.000 camions. Al marge de les connexions diàries amb les Illes Balears i la setmanal amb Canàries que realitza Acciona Trasmediterránia, les altres companyies que operen des d’aquesta terminal són: Grimaldi Lines, que connecta diàriament amb Roma i tres cops per setmana amb Livorno (Itàlia) i Grandi Navi Veloci, que fa un enllaç diari a Gènova i un setmanal a Tànger.

Llegir notícia relacionada: El Port de Barcelona supera el milió de creuristes de gener a juliol

Back to top button