superior

Aeri

Ryanair ajorna l’obertura de la seva base a Reus

Ryanair ha anunciat l’ajornament de cinc setmanes en l’obertura de la seva base operativa a Reus. L’obertura prevista per a l’1 d’octubre s’ha ajornat fins al 5 de novembre. La companyia comenta que la vaga a Boeing ha provocat un retard indefinit en el lliurament de les comandes de nous avions a Ryanair.

L’anunci l’ha realitzat el vicepresident de Ryanair, Michael Cawley: "Lamentem profundament l’ajornament de l’obertura de la base de Reus, però desafortunadament els dos nous avions que havíem reservat per a la nova base es troben retardats de manera indefinida amb motiu de la vaga dels empleats de Boeing. No obstant això, estem contents de poder confirmar que amb motiu de la redución del nombre d’avions prevista en altres bases durant la temporada d’hivern, serem capaços de disposar d’altres dos avions que ens permetran portar a terme l’obertura de la base el 5 de novembre i poder inaugurar totes les fantàstiques noves rutes previstes des de Reus."

Cawley ha volgut demanar disculpes als passatgers per les molèsties derivades d’aquest canvi en la planificació, i espera que entenguin que ha estat deguda a circumstàncies alienes a la companyia.

Back to top button