superior

TransportEmpreses

Les millors aerolínies escollides pels viatgers de tot el món

Uns 75.000 viatgers de tot el món han valorat la seva experiència amb les línies regulars amb les que han viatjat. La base que ha servit per elegir les millors companyies ha estat aspectes com la comoditat, la relació qualitat-preu dels bitllets, l’agilitat en el procés de check-in, els serveis d’entreteniment oferts durant el vol o l’atenció del personal a bord.

Emirates, Qatar Airways i Turkish Airlines han obtingut la millor puntuació pels usuaris segons un estudi d’eDreams, la major agència de viatges online d’Europa. Emirates es posiciona com l’aerolínia més valorada amb 4,12 punts sobre 5. El segueixen Qatar Airways, amb 4,08 punts, i Turkish Airlines, amb 4 punts. Completen les cinc primeres posicions del rànquing Thai Airways International (3,90 punts) i Azul Linhas Aereas Brasileiras (3,84 punts).

Si mirem els punts forts de les aerolínies, Emirates és la millor en comoditat dels seus seients i en l’entreteniment durant el vol. Però també ho és en la millor relació qualitat-preu o en l’agilitat i rapidesa del procés de check-in. Pel que fa a l’atenció de la tripulació de cabina, lidera el rànquing Qatar Airways (4,42 punts), seguida de Luxair (4,33 punts) i Turkish Airlines (4,32 punts).

El viatger espanyol es diferencia de la tendència global i en el TOP 5 puntua en el seu rànquing particular a Turkish Airlines (3,90 punts), seguit d’Avianca (3,64 punts), Swiss International Air Lines (3,63 punts), klm Royal Dutch Airlines (3,56 punts) i Lufthansa (3,53 punts)

Articles relacionats

Back to top button