DestinacionsEmpresesReportatges

Els viatges corporatius es frenen pel coronavirus

Un dels efectes directes que està provocant el coronavirus Covid-19 és la cancel·lació dels viatges de negocis i d’empresa. Les corporacions han pres mesures de prevenció i estan suspenent els desplaçaments corporatius tant en l’àmbit nacional com internacional.

Aquesta frenada dels viatges corporatius porta associat la cancel·lació o ajornament d’esdeveniments de negoci com fires, congressos o reunions de treball. Els directius han pres mesures per evitar una possible infecció dels equips, tot i que la situació no és de pandèmia ni de contagi generalitzat.

Tot i que les autoritats mundials de salut declaren que el risc real d’infecció és baix les primeres a donar el pas han estat les multinacionals que no han dubtat a prendre mesures estrictes. La restricció o prohibició dels viatges corporatius està afectant el sector MICE que té just en aquestes dates un dels mesos més actius.

La situació global canvia dia a dia i ara mateix és impossible calcular els efectes de l’alentiment del turisme MICE. Les empreses estan preparant els seus plans de contingència al respecte i han incorporat l’eliminació de el risc per les seves plantilles com a part de la seva cultura corporativa. Amb la proliferació del coronavirus les corporacions estan fent bandera de la protecció de la salut i seguretat dels seus empleats.

Articles relacionats

Back to top button