Destinacions

Advertència internacional als turistes que viatgin a Catalunya

Estats Units, Regne Unit, França, Itàlia o Portugal, entre molts altres, avisen als seus ciutadans que si tenen previst viatjar a Catalunya evitin les manifestacions i protestes que s’estan desenvolupant, especialment a la ciutat de Barcelona.

La imatge de la capital catalana torna a quedar tocada en l’àmbit internacional. Les advertències que realitzen les ambaixades sobre altercats, acompanyats de les imatges de disturbis i violència als carrers, perjudiquen al turisme.

Encara no es coneix l’afectació real sobre els turistes i si Catalunya, en general, i Barcelona en particular, està perdent el seu atractiu. Els departaments d’exteriors internacionals expliquen que el transport es veu afectat i que les manifestacions s’organitzen amb poc avís i acaben en disturbis. Per tot això, els demanen precaució i que segueixin les indicacions de les autoritats.

Estats Units ha estat el més clar llançant una “alerta de seguretat” després de l’ocupació de l’Aeroport de Barcelona. Aquesta alerta de seguretat puja un graó en les recomanacions habituals sobre destinacions turístiques i parla d’enfrontaments entre la policia i manifestants independentistes.

Els efectes negatius sobre el turisme que poden estar causant aquestes protestes estan per quantificar per part del sector.

La pitjor imatge possible d’una destinació turística

La imatge de Barcelona, ​​tocada

 

Articles relacionats

Back to top button