superior

Empreses

Sortida per al resort de Boí Taüll en concurs de creditors

Tres dels hotels de Nozar a Boí Taüll que estaven en concurs de creditors els adquirirà una societat limitada unipersonal vinculada al portal Esquiades.com amb seu a Reus.

Es tracta dels hotels Romànic, Taüll i aparthotel La Solana que sumen 200 places. L’empresa tarragonina va ser l’única que va presentar una oferta al Jutjat Mercantil de Barcelona que porta el concurs dels actius de Nozar a la Vall de Boí. Esquiades és una companyia dedicada al món online especialitzada en la neu i les activitats d’aventura als Pirineus. Està vinculada al sector hoteler mitjançant un aparthotel, l’Augusta, situat a la mateixa àrea de Boí.

Les condicions proposades per la companyia de Reus per adquirir els tres hotels i li suposaran assumir el deute amb la Seguretat Social que ascendeix a 2 milions d’euros, subrogar els 53 empleats que treballaven en aquests establiments i un pagament de 250.000 € per l’operació.

Pel que fa a l’estació d’esquí, que també va ser propietat de Nozar seguirà en mans de la Generalitat a través de l’empresa pública de Ferrocarrils de la Generalitat que ja gestiona a Lleida les estacions de Port Ainé i Espot Esquí.

Paralització momentània
El BBVA va presentar a última hora una al·legació reclamant 7 milions d’euros en deutes acumulats amb la societat en liquidació. El jutjat ha acceptat aquesta reclamació i ara la firma de Reus ha de negociar amb el banc per assegurar-se l’adquisició del resort de Boí Taüll.

Articles relacionats

Back to top button