superior

Destinacions

Madrid podria optar als Jocs Olímpics de 2032

L’estratègia política de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, podria incloure la candidatura olímpica de la capital com a dinamitzador de l’economia i trampolí que prestigiï la ciutat i, per tant, també el seu mandat.

Fins en tres ocasions consecutives Madrid ha quedat descavalcada de la cursa per organitzar uns jocs, en 2012, 2016 i 2020. El somni olímpic ha quedat molt marcat en la societat madrilenya i el seu alcalde no renuncia a rescabalar-se de la ferida.

Madrid defensava la seva candidatura per als Jocs Olímpics presentant-se com la seu real, que compta amb pràcticament totes les infraestructures. El model madrileny era l’exemple de sostenibilitat que s’adequa als nous temps davant de les propostes de grans projectes i inversions. Malgrat tot, la porta es va tancar de forma consecutiva sucumbint davant capitals com Londres, Rio de Janeiro i Tòquio i desanimant a la ciutadania.

Martínez-Almeida ja ha fet el primer pas declarant que “no renuncia al somni olímpic” i afegint que !a Madrid li deuen uns Jocs Olímpics”.

Articles relacionats

Back to top button