Destinacions

Andorra inverteix per diversificar la seva oferta

El futur parc temàtic andorrà Naturlàndia costarà 17 milions d’euros i vol obrir en 2011. El possible efecte del canvi climàtic sobre unes temporades de neu més curtes estan provocant que algunes destinacions orientades a l’esquí busquin alternatives en la seva oferta.

El "comú" de Sant Julià de Lòria (Andorra) ha aprovat la inversió de 17 milions d’euros en el complex d’oci Naturlàndia, un parc temàtic relacionat amb la naturalesa i els animals.

El projecte també inclou un refugi amb capacitat per a 80 persones, zona esportiva i pistes d’esquí de fons. Recentment, la instal•lació ha obert una pista de gel ecològica que permet el seu us durant tot l’any.

En total el parc comprèn una superfície de 322.300 metres quadrats de terreny, té prevista la seva obertura l’any 2011. Sempre que no s’hi presentin al•legacions per part dels ciutadans i hagi rebut l’aprovació definitiva de la Comissió Territorial d’Urbanisme, que depèn del Govern andorrà.

Per al finançament del projecte, la societat promotora té previst posar a la venda un màxim del 49% de les accions a un preu aproximat de 35 euros.

Back to top button