superior

Destinacions

El director de cinema Cesc Gay fa una incursió en la publicitat turística

El guanyador del Goya a millor director de cinema d’aquest any, Cesc Gay, ha estat l’encarregat de rodar els espots publicitaris de la nova campanya turística de Catalunya.

L’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat (ACT) ha contractat al director la realització de cinc anuncis promocionals que s’han filmat a la Costa Brava, l’Ebre, els Pirineus lleidatans i les comarques del Penedès i el Bages.

El rodatge de Gay s’ha centrat en mostrar “les experiències que es poden viure” a Catalunya durant l’estiu sota la seva mirada personal. Els espots es difondran a partir del 9 de juny, en diferents formats de televisió i suports online.

La campanya turística manté l’eslògan “Catalunya és casa teva” d’edicions anteriors, però enguany l’ACT afirma que “vol donar un pas més enllà per transmetre les emocions reals de les persones que viuen experiències úniques i autèntiques al nostre país”.

El director català, que també és guionista, és autor de films amb un llenguatge cinematogràfic molt personal i una profunda mirada sobre els personatges que retrata. Per la seva última pel·lícula, Truman, ha rebut enguany nombrosos guardons entre ells cinc Goya, inclòs el de Millor director.

Making off de la campanya:

Articles relacionats

Back to top button