superior

abajo

Destinacions

Open Camp, a punt per rebre 1,4 milions de visitants a Barcelona

El parc temàtic de l’esport situat a les instal·lacions olímpiques de Barcelona obrirà les portes aquest mes de juny.

Open Camp es ven com el primer parc en el qual es pot viure una experiència esportiva en primera persona al mateix escenari en què actuen les grans estrelles mundials de l’esport. Els promotors del projecte han anunciat una facturació de 23 milions el primer any amb una afluència de 1,4 milions de visitants.

La fórmula d’utilitzar les infraestructures ja existents permet crear un parc temàtic on la inversió bàsica es troba en la producció de les atraccions. Tindrà tecnologia i innovació molt avançada. De les 36 experiències esportives que es podran gaudir 9 d’elles són virtuals. L’entrada al parc costa uns 17 euros de mitjana acollint-se a les promocions de llançament que estan realitzant.

Les instal·lacions del parc estaran obertes 230 dies a l’any ja que el funcionament del parc es compagina amb l’activitat pròpia dels equipaments esportius com l’Estadi Olímpic de Montjuïc o el Palau Sant Jordi.

El parc temàtic de l’esport de Barcelona pot convertir-se en una prova pilot exportable a altres ciutats. Segons han deixat entreveure els promotors disposen d’un informe que calcula en més de 121 milions d’euros l’impacte econòmic que tindrà el parc sobre la ciutat.

Articles relacionats

Back to top button