superior

Fires i Congressos

La presència al saló B-Travel

La Diputació de Barcelona presenta les propostes turístiques de la marca «Destinació Barcelona»

Les tres marques turístiques, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona ofereixen al públic del saló B-Travel  tot el seu potencial. Sota el paraigua de la marca comuna «Destinació Barcelona», la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i Turisme de Barcelona ocupen un espai de 255 metres quadrats dins del gran estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Entre l’extensa oferta de la ciutat i de les comarques i municipis de Barcelona, destaca una zona expositiva dedicada a l’oferta enogastronòmica i on s’oferirà una sèrie d’activitats gratuïtes al voltant del vi durant els tres dies de la fira.

La fira B-Travel te lloc de l’1 al 3 d’abril al palau 1 i la zona de la plaça de l’Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquest saló, especialitzat en el turisme d’experiències per al públic final, te com a lema aquest any «Tenim un viatge pendent» i vol contribuir a  l’esperada normalització i reactivació del sector. Reuneix un centenar d’expositors i una àmplia oferta de les destinacions turístiques de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’alguns països força demandats pels viatgers catalans, així com una trentena d’agències de viatges. Com és tradicional, inclou l’espai gastronòmic B-Delicious on aquest any seran protagonistes els arrossos de la Comunitat Valenciana.

Podeu llegir la informació sobre la fira d’enguany en aquesta notícia publicada a Comunicatur.

També podeu consultar el web del B-Travel AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button