superior

abajo

Fires i Congressos

Preparat el saló B-Travel que ha de ser el punt de partida de la normalització turística

De l’1 al 3 d’abril torna el saló de Turisme B-Travel que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquesta edició es presenta com el saló del turisme d’experiències i es destaca l’oferta centrada en el turisme segur i sostenible. I es que el principal objectiu del saló és contribuir decididament a la normalització i reactivació del sector.

Els organitzadors s’han esforçat per aconseguir una important presència de les destinacions que més aprecia el turista català. No cal oblidar que l’esdeveniment està dirigit al públic final.

Així es calcula que hi hauran més de 200 expositors que representaran a un miler d’empreses. L’oferta de les comunitats autònomes serà la presència més destacada, ja que pràcticament totes hi seran. L’oferta de Catalunya, com ja és tradicional, serà força important. A nivell internacional hi trobarem principalment alguns països d’Europa, el nord d’Àfrica i el Carib. Per la seva banda, Renfe serà de nou el patrocinador principal i donarà a conèixer les seves ofertes i promocions.

A nivell global cal destacar les smart destinations o el slow travel, així com els diferents àmbits on s’emmarquen les experiències que poden buscar els viatgers: B-Delicious (enogastronomia); B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, glamour, etc.), B-Adventure (esport i aventura) i B-Industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric i indústria viva).
També hi haurà el Cine Travel Forum, amb projeccions de pel·lícules del cinema documental i debats.

El turisme rural, protagonista

Una de les novetats importants del saló d’enguany és la presentació de les 10 destinacions finalistes que opten a ser la Capital del Turisme Rural 2022 segons Escapada Rural, la plataforma digital especialitzada en aquest segment. Els visitants podran emetre el seu vot.

La presència a l’àrea professional estarà ben representada per ACAVe Travel Market, on les agències de viatges seran protagonistes i també hi haurà operadors de creuers, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics.
Cal recordar que a més del saló presencial, el B-Travel es complementa amb la plataforma de contingut digital que opera tot l’any.

Més informació al web del saló B-Travel.


Articles relacionats

Back to top button