superior

Formació

De la “Q” de Qualitat a la “S” de Sostenibilitat

L'ICTE ja està implantant la certificació específica per acreditar el compromís amb la sostenibilitat turística de les destinacions i empreses

Com va passar amb la “Q” l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha posat en marxa un nou certificat lligat als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per identificar aquells que els compleixen.

L’institut anima les empreses i les destinacions que apostin per la “S” de Sostenibilitat Turística, una Norma Tècnica que s’auditarà anualment. Està adreçada a allotjaments, agències de viatge, destinacions turístiques, platges, museus, entorns naturals i serveis turístics que vulguin implantar la sostenibilitat i contribuir als objectius ODS.

L’ICTE ja està lliurant les primeres “S” a la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia. El govern vol ajudar els que compleixen amb els ODS al sector turístic. Anima els empresaris de la Regió que apostin per la sostenibilitat com a element diferenciador de la seva oferta turística i subvencionarà el cost d’implantació del certificat.

Per la seva banda, Turisme Comunitat Valenciana ha editat la Guia amb les 100 recomanacions ODS per a empreses turístiques. També ha preparat un tríptic amb el decàleg del turista responsable.


Articles relacionats

Back to top button