superior

Empreses

PortAventura no es mulla amb BCN World

El director d’Operacions i Finances de Port Aventura, Fernando Aldecoa, ha marcat distància amb BCN World al que ha qualificat com un “projecte veí”, durant una jornada de debat sobre la necessitat d’infraestructures turístiques.

Aldecoa ha posat èmfasi en les diferents iniciatives que impulsa el parc, com l’acord amb el Cirque du Soleil que perllongarà la seva presència en PortAventura fins al 2019 o la instal·lació del parc Ferrari. La referència a BCN World només l’ha emmarcat en l’opció que té PortAventura d’explotar un hotel.

En la jornada organitzada pel diari Expansió i el Banc Santander a Barcelona, el màxim responsable de les finances de PortAventura ha anunciat que invertirà 100 milions d’euros al parc. El seu objectiu és convertir-se en una gran Destinació Turística Global de referència mundial i el millor resort d’oci familiar d’Europa. Actualment rep 4 milions de visitants i amb iniciatives com la de Ferrari Land que només té un espai similar en Abu Dabi, busca consolidar-se i seguir sent un cas especial a Europa com a parc solvent econòmicament.

Aldecoa està a l’expectativa sobre el futur de BCN World. “Ja veurem com es desenvolupa BCN World”, ha afirmat, en referència a la decisió i paper que juga el grup inversor Veremonte.

Articles relacionats

Back to top button