superior

Destinacions

L’aeroport de Reus opera dues noves rutes, a París i Düsseldorf i situa la seva oferta a nivells anteriors a la pandèmia

Amb aquests nous vols ja son vuit els països europeus connectats amb la Costa Daurada: Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos, Alemanya i França

La companyia Vueling enllaça des del 26 de març París (Orly) amb la Costa Daurada dos dies a la setmana: dimecres i diumenges. Per la seva banda, Ryanair ha obert el 28 de març la ruta Düsseldorf (Weeze) – Reus, també amb dos vols setmanals, dimarts i dissabtes. D’aquesta manera la Costa Daurada recupera la connexió amb Alemanya.

A nivell de places, amb les dues noves rutes l’oferta ja se situa als nivells anteriors a la pandèmia. Amb un increment del 6,2% aquest any, el total de places ofertades, tant d’arribada com de sortida, arriba a 1.116.676 seients.

Per mercats, el Regne Unit és el que disposa de més rutes, més vols i més oferta de places. I és que de les 23 rutes operades des de l’aeroport de Reus en temporada alta, 9 van a aeroports anglesos (Londres amb Gatwick i Stansted, Manchester, Liverpool, Birmingham, East Midlands (Nottingham), Newcastle, Leeds Bradford, i Bristol). Tres son rutes a Escòcia (Edimburg, Glasgow i Aberdeen) i una a Gal·les (Cardiff).

A més dels vols internacional, cal recordar que la companyia Air Nostrum també opera Reus amb Palma de Mallorca, amb l’opció d’afegir el bitllet fins a Menorca i Eivissa.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha expressat la seva satisfacció davant l’increment de l’activitat a l’aeroport “no només en termes quantitatius d’activitat sinó també per l’obertura de nous mercats i per haver estat capaços d’atraure l’interès per mantenir i ampliar connexions en moments en què les aerolínies trien de forma molt curosa les seves operatives, donat l’increment de costos energètics i la manca d’aeronaus”.

La satisfacció és general al territori, ja que es confirma l’estratègia d’allargament de la temporada de l’aeroport, que enguany arriba a ser de 9 mesos i s’estén de març a novembre.

Més informació al web de Costa Daurada i també al web d’Aena – Aeroport de Reus

Articles relacionats

Back to top button