superior

Aeri

L’aeroport de Girona guanya 1.750 places d’aparcament

L’aeroport Girona-Costa Brava ja té operatiu el mòdul sud de l’edifici d’aparcament P2, situat enfront de la terminal de passatgers. Una infraestructura d’obra nova de sis plantes que suma 1.750 noves places d’estacionament i ofereix una dotació total de 5.100. AENA ha invertit 28,51 milions d’euros en l’obra.

Amb la seva obertura, també s’inaugura el nou pas per als vianants situat entre els dos mòduls del nou aparcament, que permet accedir de manera directa a l’edifici de lloguer de vehicles des de la terminal. A més, amb la nova infraestructura els usuaris de l’aeroport poden aparcar el seu vehicle en un edifici d’estacionament davant de la terminal i arribar a la zona de facturació creuant un pas per als vianants de 10 metres.

L’aparcament P2, que presta servei les 24 hores del dia, compta amb un sistema d’informació d’ocupació per plantes, dos ascensors, cinc caixers automàtics i dues caixes manuals per a incidències.

A l’estiu de 2010 finalitzarà el procés d’ampliació d’edificis d’estacionament en l’aeroport amb l’obertura del mòdul nord del P2

Back to top button