superior

Destinacions

Rugbi per promocionar Catalunya

El Barça, l’Espanyol, el Joventut…ara és el torn dels jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà (USAP). Ells seran els encarregats de promocionar la marca turística Catalunya a la seva equipació en els partits de la lliga de rugbi francesa.

A més del logotip de Catalunya a la samarreta, l’acord signat entre Turisme de Catalunya i la USAP preveu, entre d’altres accions, l’organització de presentacions turístiques a ciutats on jugui l’equip de Perpinyà i comptaran amb la presència d’alguns dels seus jugadors més mediàtics.

En moments con l’actual, un dels objectius és reforçar la promoció de Catalunya en els mercats de proximitat, especialment en el francès. Aquest acord és una de les iniciatives que formen part del pla d’accions que ha dissenyat la Generalitat per “atacar” el primer mercat estranger emissor, amb 4,2 milions de turistes anuals.

Per què el rugbi i la USAP? Segons Turisme de Catalunya, la majoria de turistes francesos que arriben a Catalunya vénen de les regions del centre-sud de França i les de l’àrea metropolitana, precisament les zones on el rugbi és més popular. L’equip de Perpinyà és l’actual campió de la lliga francesa i un dels equips més televisats al país que, a més, sempre ha projectat la seva catalanitat (com a himne, per exemple, tenen L’estaca, de Lluís Llach).

Back to top button