superior

Tecnologies

Oficina de turisme virtual de Catalunya a Facebook

Els turistes ja poden fer consultes sobre Catalunya a Facebook que són ateses pel personal de la xarxa d’Oficines de Turisme de la Generalitat. “Ask the office” és una oficina virtual disponible per a usuaris de la pàgina “Catalunya Experience” de Facebook.

Segons informen des de l’administració catalana es tracta de la primera experiència d’aquest tipus que es posa en marxa a l’Estat espanyol. El servei és accessible tant des de l’ordinador com des dels dispositius mòbils i les consultes es podran realitzar consultes en català, castellà, anglès, francès, italià i alemany.

“Ask the office”compta amb mur propi en el qual es publiquen les consultes i les respostes facilitades. No obstant això, l’usuari pot sol•licitar que el procés sigui privat i, en aquest cas, la resposta es realitza per correu electrònic. L’oficina virtual disposarà també d’una secció de “Preguntes més freqüents” amb informació pràctica per viatjar a Catalunya.

Amb aquesta iniciativa, els responsables turístics de Catalunya volen consolidar la seva presència en aquesta xarxa social, on ja superen els 67.000 seguidors. “Catalunya és especialment activa pel que fa a la promoció a través de les xarxes socials”, comenten. I asseguren que són “capdavanters en la promoció turística 2.0” amb la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/catalunyaexperience), compta a Twitter (#catexperience) i canal de YouTube (amb més d’1 milió de reproduccions)

[HOME]

Back to top button